زنان، زایمان و نازایی

دلایل ابتلا به سینوزیت در بارداری

از مشکلات عفونی که افراد عادی ممکن است به آن مبتلا شوند سینوزیت می ‌باشد، فردی که در دوران بارداری به سر می‌ برد و نمی ‌تواند درمان ‌های رایج را دریافت نماید، ممکن است با سردرد و بی‌ حالی زیادی مواجه شود، بنابراین روش های مختلفی را در طب سنتی بکار می برند تا مشکلات خود را از بین ببرند.

سینوزیت هم یکی از مواردی است که در دوران بارداری می ‌تواند مشکل ‌ساز شود، به ‌همین علت در ادامه‌ مطالب نشانه های سینوزیت در بارداری و روش درمان این نوع بیماری را برای شما بیان خواهیم کرد تا بتوانید به‌ راحتی با آن مقابله کنید.

نشانه‌ ها و عوارض سینوزیت در بارداری

سینوزیت به‌ عنوان یکی از بیماری ‌های عفونی شناخته می شود که در دوران بارداری هم رخ می ‌دهد و معمولا طبق تحقیقاتی که انجام‌ شده ۲۰ درصد از زنان باردار به این بیماری مبتلا می‌ شوند و علائم آن را دریافت خواهند کرد.

در واقع سینوس‌ ها حفره‌ هایی هستند که برای رطوبت مورد نیاز محیط بینی مخاطی را تولید می‌ کنند، زمانی‌ که این  سینوس ‌ها التهاب پیدا کنند گرفتگی را در بینی ایجاد خواهند کرد؛ بنابراین باید بتوانید از تخلیه این مخاط جلوگیری کنید، لازم به ذکر است که بگوییم این بیماری باعث بروز درد هم  می شود.

شناخت عوارض سینوزیت در بارداری و علایم آن به شما کمک می ‌کند که تشخیص دهید مشکلات شما به دلیل تغییرات هورمونی است یا عفونت سینوس‌ ها. عفونت سینوسی در زمان بارداری نشانه های مختلفی دارد که فرد باردار ممکن است با یکی از آن‌ ها مواجه شود.

علائم سینوزیت در بارداری شامل سردردهای شدید در پشت سرم، صورت و ناحیه پیشانی می شود که اغلب با احساس فشار و گرفتگی همراه هستند. فرد بیمار ترشحاتی را پشت حلق خود تجربه می ‌کند که معمولا بد رنگ است و هنگام خم شدن یا بلند شدن از روی زمین سرگیجه شدیدی را تجربه می ‌کنند.

درمان سینوزیت در بارداری,سینوزیت در بارداری,سینوزیت در بارداری خطرناک است

دلایل سینوزیت در بارداری

نشانه‌ های سینوزیت در بارداری بدون این‌ که علت آن را در نظر بگیرید معمولا یکسان هستند، اما اگر علل بروز این بیماری را پیدا کنید؛ می‌ توانید برای کنترل آن اقدامات لازم را انجام دهید، بنابراین باید بگوییم که برخی دلایل ابتلا به سینوزیت در زنان باردار ویروس‌ ها، باکتری ‌ها، تغییرات هورمونی، مشکلات ساختاری در بینی و آلرژی به مواد مختلف می ‌باشد.

این مطلب را از دست ندهید
هیپرپلازی آندومتر رحم چیست؟

درمان سینوزیت در بارداری

یکی از بیماری‌ هایی که می ‌توان به ‌راحتی آن را درمان و کنترل کرد سینوزیت می‌ باشد، بنابراین زمانی‌ که به این مشکل مبتلا می ‌شوید باید به دکتر عفونت سینوسی مراجعه کنید تا با توجه به علت آن بهترین داروها را برای درمان شما تجویز کنند.

مصرف دارو برای خانم‌ های باردار مناسب نیست به همین علت دکتر متخصص سینوزیت و دکتر عفونی داروهای مناسب را تجویز می کند، اما به ‌طور کلی متخصص ممکن است داروهایی چون مسکن، شربت ‌های ضد سرفه و خلط آور، آنتی هیستامین، ضد حساسیت، آنتی‌ بیوتیک ‌های مختلف و … را تجویز کند.

درمان سینوزیت در بارداری به روش خانگی

علاوه بر پزشکان متخصص می‌ توان روش‌ هایی را در خانه بکار برد که برای درمان سینوزیت مناسب هستند، بنابراین شما بعد از این ‌که نشانه‌ های سینوزیت در بارداری را مشاهده کردید باید راهکارهای مختلفی را بکار ببرید که در ادامه بیان می کنیم.

استفاده از آب نمک و قرقره کردن آن، چرب کردن راه تنفس بینی، نوشیدن مایعات زیاد، استفاده از کمپرس آب گرم، دوری کردن از بوییدن عطر و غذای سرخ کردنی، مصرف مواد غذایی چون بادام درختی، دانه چیا، کلم‌ پیچ  کمک بسیاری به درمان سینوزیت در بارداری می ‌کند.

درمان سینوزیت در بارداری با طب سنتی

داروهای گیاهی همانند داروهایی که  که پزشک متخصص برای شما تجویز می‌ کنند کمک زیادی به درمان سینوزیت می ‌کند، بنابراین بسیاری از افراد می‌ توانند به جای داروهای شیمیایی با استفاده از طب سنتی مشکلات سینوزیت خود را رفع کنند.

علائم سینوزیت در بارداری,درمان سینوزیت در بارداری,سینوزیت در بارداری

نحوه جلوگیری از ابتلا به سینوزیت در بارداری

هر بیماری که رخ می دهد افراد به فکر درمان آن هستند، اما باید به این نکته توجه کرد که پیشگیری بهتر از درمان است، به‌ همین علت به‌ جای مصرف داروهای زیاد در زمان حاملگی سعی کنید که به پیشگیری از ابتلا به این بیماری بپردازید.

این مطلب را از دست ندهید
افسردگی پس از زایمان چیست؟

دستورات بسیاری وجود دارد که شما می ‌توانید با بکار بردن آن‌ ها نشانه‌ های سینوزیت در بارداری را از بین ببرید. با توجه به این ‌که بیماری ‌های ویروسی مثل سرماخوردگی و کرونا می ‌تواند باعث سینوزیت شود، بهتر است محافظت بسیار زیادی را انجام دهید تا از سرماخوردگی ساده هم دور باشید.

استفاده از دستگاه بخور سرد و گرم برای جلوگیری از خشکی بینی، اجتناب از استعمال دخانیات، قرار نداشتن در محلی که دخانیات مصرف می کنند، استفاده از میوه هایی که دارای ویتامین سی هستند، پوشاندن سر در فصل زمستان هنگام پوشاندن سر، تقویت سیستم ایمنی  و … از ابتلا به سینوزیت جلوگیری کند.

سینوزیت در بارداری خطرناک است؟

بسیاری از خانم‌ هایی که در زمان بارداری به سینوزیت مبتلا می‌ شوند همواره نگران این موضوع هستند که به جنین آن ‌ها ضرری برسد، به‌ همین علت در سریع ‌ترین زمان ممکن به درمان این بیماری می ‌پردازند؛ اما باید بگوییم که سینوزیت هیچ ‌گونه خطری برای سلامتی جنین ندارد، آن ‌چه که خطرناک است استفاده از داروهای عفونی در زمان بارداری می‌ باشد‌.

درمان سینوزیت در بارداری,سینوزیت در بارداری,سینوزیت در بارداری خطرناک است

آیا با طب سوزنی می‌ توان سینوزیت را در زنان باردار درمان کرد؟

بسیاری از افراد به ‌محض دیدن نشانه‌ های سینوزیت در بارداری به سراغ طب سنتی می ‌روند، اما سوال مهمی که این‌ جا مطرح می شود این است که آیا طب سوزنی در زنان باردار خطراتی را ایجاد می کند یا خیر؟ اگر بخواهیم به این سوال پاسخ دهیم باید بگوییم که به‌ کارگیری طب سنتی برای بدن کاملا بدون ضرر است

به این نکته دقت داشته باشید که اگر قصد استفاده از طب سنتی برای درمان سینوزیت بپردازید باید حتما زیر نظر متخصص این کار را انجام دهید، بنابراین قبل از انجام هر کاری ابتدا باید از دکتر مورد نظر خود وقت بگیرید؛ سپس راه های درمانی را پیش بگیرید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا